Biczi és Turi Ügyvédi Iroda, 1088 Budapest, Rákóczi út 11. III/1. Tel: +36 1 373-0090, Fax: +36 1 373-0089

Bemutatkozunk

Gazdasági jog, polgári jog, bankjog, közigazgatási jog, közbeszerzések joga, infokommunikációs jog, környezeti jog és közhasznú szervezetek joga. Ezek azok a jogterületek, amelyek irodánk profilját képezik, illetve ezeken a területeken ajánlhatjuk magunkat leendő ügyfeleinknek. De hogyan is kezdődött….Amikor irodánk alapítói elhatározták a Biczi és Turi Ügyvédi Iroda létrehozását, három alapvető követelménynek kívántak eleget tenni: a megbízhatóságnak, az alaposságnak és a gyorsaságnak…

Megbízhatóságról akkor beszélhetünk, ha az ügyvéd ügyfele és munkája iránt elkötelezett, a jogi problémát sajátjaként kezeli és – nem utolsó sorban – maradéktalanul eleget tesz az ügyvédi titok követelményének.
Az alaposság nemcsak a jogszabályok és a joggyakorlat ismeretét jelenti. Az ügyvédnek részleteiben meg kell ismernie az ügyet is, és annak megoldására stratégiával kell rendelkeznie.

A gyors ügymenethez hatékony, dinamikus szervezetre van szükség. Fontos, hogy az irodában dolgozó munkatársaknak – legyen az ügyvéd, ügyvédjelölt, gyakornok vagy titkárnő – pontosan ismerjék feladatukat, közöttük szoros együttműködés és ésszerű feladatmegosztás valósuljon meg.

Az Iroda szervezeti felépítése csoportalapú, a munkatársak környezeti jog; vagy ingatlan és kereskedelmi jogi; vagy, közigazgatási jogi;, vagy közbeszerzési jogi;, vagy társasági és polgári jogi csoportok egyikének a tagjai. A kollégák munkájukat az adott területen sokéves tapasztalattal rendelkező csoportvezető ügyvédek felügyelete mellett végzik. A csoportok, illetve azok tagjai közötti munkában a nagyon szoros együttműködés a jellemző, különös tekintettel a több jogterületet érintő ügyekben.

Mi a fentieket komolyan gondoltuk és komolyan gondoljuk. Úgy érezzük, jelentős részben ennek köszönhetjük, hogy mára több önkormányzatot, hazai és nemzetközi nagyvállalatot illetve bankot állandó ügyfeleink (partnereink) között tudhatunk.